Fornite heeft al meer dan 100 miljoen mobiele downloads

Fornite heeft al meer dan 100 miljoen mobiele downloads

Fornite is inmiddels al een tijdje beschikbaar op Android en iOS. Maar de afgelopen zomer heeft Fornite een groot risico genomen door Fornite uit te brengen zonder gebruik te maken van Google Playstore. Gelukkig voor Epic Games heeft het al meer dan 15 miljoen downloads van de game en 23 miljoen spelers op de Android. De iOS-versie bracht binnen drie maanden al meer dan 100 miljoen downloads op.

Helaas voor Epic, heeft het veel technische uitdagingen gehad en heeft het nog veel technische uitdagingen met de hardware van Android. Andriod telefoons laten slechts 50% tot 75% van het totale werkgeheugen toe om een game te spelen.

Daarnaast heeft Epic ook nog te maken gehad met illegale downloads van malware-ontwikkelaars die een valse versie van Fortnite probeerde te verkopen. Epic is een samenwerking gestart met derde partijen om illegale website uit de lucht te halen.

Dit artikel delen

Aanbevolen voor jou

KingRambo

KingRambo

KingRambo houdt van verschillende gaming platformen. De meest gebruikte platformen door KingRambo zijn de PS4, Nintendo Switch en de Telefoon. Help ons mee KingRambo te overtuigen dat Pc Gaming veel chiller is!

Leave a Replay