Speel nu met Magnento-krachten in GTA 5

speel met magnento krachten in gta 5

Ben je een X-Men fan of heb je altijd al eens de ultieme antagonist Magnento willen zijn? Grijp dan nu je kans want de nieuwe mod voor GTA 5, ontwikkeld door JulioNIB, geeft jou deze unieke kans.

Net als de Marvel-personage kan je met Magneto al zijn magnetische krachten gebruiken om voorwerpen te verplaatsen en rond te smijten om vervolgens mensen te verwoesten en de gehele stad te slopen.

Wil je vast weten waar je van kan genieten? Lees dan even verder en bekijk de video hieronder! Het slopen van auto’s en lantaarnpalen wordt super makkelijk met de magnetische krachten van Magneto. Daarnaast is het mogelijk om vliegtuigen en helikopters uit de lucht te laten vallen en treinen te ontsporen. Het is zelfs mogelijk om wapens van je tegenstanders af te pakken.

Wil je graag de mod downloaden? Neem dan een kijkje op de website van JulioNIB en download de mod vandaag nog! Tevens staan hier ook alle details over de mod beschreven.

Het blijft tot slot fascinerend dat GTA na ruim 5 jaar, opnieuw met nieuwe content komt! Met de meest recente update After Hours is het mogelijk om een eigen nachtclub te beheren.

Dit artikel delen

Aanbevolen voor jou

KingRambo

KingRambo

KingRambo houdt van verschillende gaming platformen. De meest gebruikte platformen door KingRambo zijn de PS4, Nintendo Switch en de Telefoon. Help ons mee KingRambo te overtuigen dat Pc Gaming veel chiller is!

Leave a Replay