Verhaal uitbreidingen kosten geen geld in het spel Anthem

verhaal uitbreiding game anthem kosten geen geld

Goed nieuws, de downloadbare content voor het spel Anthem gaat ons geen geld kosten.

Tijdens de bijeenkomst tussen leden bij PAX West, liet men ook weten dat er geen ‘lootboxes’ in het spel komen. Net als bij het spel Fortnite komen er een aantal items waar je voor kunt betalen. Maar je kan de items ook gewoon ontgrendelen door de game te spelen.
Het verhaal, achter het spel is voor iedereen toegankelijk en wordt dan ook niet verdeeld onder het publiek. Iedereen gaat dus hetzelfde verhaal ervaren binnen het spel.

De mensen die lid zijn van EA Access of het spel Anthem al gepreorderd hebben, hebben de mogelijkheid om vanaf 1 februari de demo van de game te kunnen spelen. Op dit moment zal de game op 22 februari 2019 uitkomen voor Pc, Playstation 4 en Xbox One. Voor de EA access leden en de Origin Access leden is het spel al volledig speelbaar vanaf 15 februari 2019.

Dit artikel delen

Aanbevolen voor jou

KingRambo

KingRambo

KingRambo houdt van verschillende gaming platformen. De meest gebruikte platformen door KingRambo zijn de PS4, Nintendo Switch en de Telefoon. Help ons mee KingRambo te overtuigen dat Pc Gaming veel chiller is!

Leave a Replay